A hidegen sajtolt dióolaj kiválóan alkalmas salátákhoz, levesekhez, szószokhoz, süteményekhez. Salátaszószokban a dióolaj különösen jól harmonizál kevésbé savanyú ecetfajtákkal, mint például a gyümölcsecettel. A dió olajat ne süssük! Amennyiben röviden sütött húsokhoz a dió ízt szeretnénk, akkor a húst süssük dióolaj–szójaolaj - 1:3 arányú – keverékében.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve tárolandó!
100% dió
A termék szezámmagot, nyomokban mustárt és diót tartalmazhat.
| Átlagos tápérték 100g termékben: | |
| Energiatartalom: | 3400k J/ 830kcal |
| Zsír: | 9,2 g |
| ebből telített: | 12 g |
| Szénhidrát: | 0 g |
| amelyből cukor: | 0 g |
| Fehérje: | 0 g |
| Só: | 0 mg |



